Vilka är vi?

Välkommen till J9 Bil, din pålitliga bilhandlare i Motala. Vi är mer än bara en bilförsäljningsfirma, vi är bil entusiaster som delar en passion för fordon och en förbindelse till att erbjuda utmärkt service till våra kunder.

Vårt företag grundades med en vision om att stärka bilbranschen genom att erbjuda ett personligt och transparent tillvägagångssätt. För oss handlar det inte bara om att sälja bilar, det handlar om att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vi strävar alltid efter att förstå dina unika behov och önskemål för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dig.

Med vårt breda utbud av bilar utav olika märken och modeller är vi övertygade om att du kommer hitta något som passar din livsstil och budget. Vi finns här för att guida dig genom varje steg av köpprocessen och svara på alla dina frågor, så att du kan fatta välgrundade beslut.

Men vår service slutar inte när du lämnar vår utställningshall. Vi erbjuder även omfattande eftermarknadstjänster, inklusive service, reparationer och underhåll, för att se till att din bil förblir i toppskick under hela dess livslängd.

På J9 Bil är vi stolta över att vara en del av gemenskapen och vi strävar alltid efter att ro i land den bästa möjliga affären för just dig.

Oavsett om du är ute efter att köpa en ny bil eller helt enkelt vill diskutera dina fordonsbehov med oss, så är J9 Bil platsen för dig. Kom och upplev skillnaden med oss idag!

Tack för att du valde J9 Bil som din förtrogna bilpartner.

Ring ossMaila oss